Simen Sletsjøe
+47 977 49 357
sis@footprint.no

Simen Sletsjøe

Rådgiver posisjonering, problemløsing og strategi

Simen er kjent for sin evne til å få ting til å skje, gjerne på tvers av aktører, fagfelt og interesser, og landegrenser når det trengs. Hvis du trenger en kombinasjon av analytisk forståelse og kreativ teft, er han rett person å ha på laget. Som siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bergen har Simen en forkjærlighet for norsk industri og teknologi, og har lenge pushet på for omstilling. Han kjenner godt til markedsutviklingen innen den grønne økonomien og er dermed en god sparringspartner innen innovasjon, posisjon og narrativ.

Simen er blant rådgiverne i Norge med dypest kjennskap til matsystemet, etter en rekke år som sentral i EAT Foundation. Det var han som ledet den globale lanseringen av EAT-Lancet-rapporten med pressedekning, eventer og ikke minst debatt på alle kontinenter; og håndfaste resultater i form av endringer innen politikk, næringsliv og marked.

Ikke minst har Simen vært nær rådgiver for toppledere, og har en skarp penn, både på norsk og engelsk; han har skrevet for ledende samfunnsaktører, for filmproduksjoner, animasjoner og bokprosjekter.

© Footprint Consulting AS | 914 915 716 MVA