Personvern

Sist oppdatert 10. november 2019

Footprint er opptatt av ditt personvern og håndterer opplysninger om deg i samsvar med gjeldende lovgiving.

Denne erklæringen gjelder Fo°tprints behandling av persondata og informasjonskapsler på våre nettsider.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Daglig leder i Footprint Communications AS er ansvarlig for virksomhetens behandling av personopplysninger.

Når du melder deg på våre nyhetsbrev eller ett av våre arrangementer ber vi om dine kontaktopplysninger i form av navn, telefonnummer, arbeidssted og e-postadresse. Vi behandler alle opplysninger om deg konfidensielt, og deler ikke disse videre til noen.

Vi registrerer informasjonen kun med det formål å sende nyhetsbrev og i forbindelse med arrangementer vi arrangerer.

Ved bruk av våre tjenester samtykker du til at vi benytter informasjonen slik det er forklart over.

Du kan til enhver tid be om informasjon om personopplysningene vi oppbevarer om deg. Send oss en e-post på contact@footprint.no om du ønsker å få tilsendt personopplysningene dine.

Vi har også informasjonskapsler på nettsidene våre. Formålet med å samle inn data fra informasjonskapsler er å få innsikt om brukerinteraksjoner på vår nettside. Dette innebærer å telle antall besøkende, skille mellom ulike besøkende, huske tidligere besøk fra samme enhet, bestemme start og slutt på et besøk (en sesjon), indikere hvor (på område- eller landsnivå) besøkende kommer fra, og å beskytte nettsidens sikkerhet.

© Footprint Consulting AS | 914 915 716 MVA