Øyvind Vederhus er ny byråleder

Publisert 16. februar 2021

Øyvind Vederhus

Fo°tprint girer om når Øyvind Vederhus tar plass som ny leder. Han tar med seg erfaring fra å lede byrå i vekst fra HyperRedink. – Alt vi gjør skal bidra til raskere omstilling gjennom å posisjonere grønne vinnere, sier han.

Øyvind tar over for Beate Nossum som fortsatt er hovedeier sammen med Christopher Mortensen. Hun fortsetter i ledergruppen og skal jobbe videre med folk og prosjekter som bidrar til et raskere grønt skifte.

Øyvind Vederhus har vært administrerende direktør i Redink og HyperRedink, er utdannet journalist og har tidligere blant annet vært kommunikasjonsdirektør i Telia. Som leder i HyperRedink har han erfaring fra å lede et fremoverlent kommunikasjonsbyrå i vekst.

– Vi har nå en kompetansesammensetning som gjør oss svært godt rigget for vekst i et marked som er i ferd med å eksplodere. Jeg kan vanskelig tenke meg en som er bedre egnet enn Øyvind Vederhus til å lede Footprint de neste årene, sier Beate Nossum til Kampanje i forbindelse med ansettelsen.

– Footprint har utviklet seg enormt de siste årene. Byrået forsto tidlig at det ikke ville være nok for bedriftene å innta et klimavennlig standpunkt og deretter grønnvaske egen kommunikasjon. Kompetansen og energien blant de som jobber i Footprint er helt rå. Det er et stort konkurransefortrinn, og jeg gleder meg til å være med å videreutvikle denne solide merkevaren, sier Vederhus til Kampanje.

Ledergruppen i Fo°tprint: Christopher Mortensen, Birger Baug, Øyvind Vederhus og Beate Nossum. Foto: John Trygve Tollefsen / Footprint

Den nye ledergruppen i Fo°tprint består nå av Øyvind Vederhus og Birger Baug, begge med erfaring fra HyperRedink-systemet, og de to gründerne Beate Nossum og Christopher Mortensen.

Les hele intervjuet med Øyvind Vederhus og Beate Nossum i Kampanje.

Les også intervju med Øyvind i Kom24.

© Footprint Consulting AS | 914 915 716 MVA