Trine Skei Grande

Rådgiver politikk og samfunn

Trenger du noen med bunnsolid kunnskap om norsk politikk og forvaltning og som samtidig kan få deg i godt humør? Da er Trine riktig person. 

Hun har lang erfaring fra norsk politikk gjennom ulike statsrådsroller, deriblant som visestatsminister, hun har 20 år på Stortinget bak seg og dessuten bred erfaring fra kommunestyre, fylkesting, bystyre og byråd i Oslo. Trine var også partileder i Venstre fra 2010 til 2020 i en periode der partiet doblet medlemstallet, og hun er spesielt kjent for sitt store engasjement og brede kunnskap på klima- og miljøfeltet.

I hele sin karriere har Trine vært med på å utforme politikk som har vært med på å gjøre Norge grønnere, deriblant som en av de viktigste aktørene i den norske elbilrevolusjonen. Nå vil hun jobbe for å hjelpe både offentlige og private aktører i å få fart på sin egen grønne omstilling. Da er det en klar fordel med Trinesbrede erfaring fra ledelse på mange nivåer og hvordan prosesser kan ledes på en god og effektiv måte. 

Og så var det dette med det smittende humøret da. Trenger du en inspirerende foredragsholder? Trine har mange ganger bevist at hun er en svært god og tydelig taler både i store og små forsamlinger. Hun er dessuten god til å motivere og underholde og gir ofte det løftet som trengs. I tillegg er en hun et klokt og nysgjerrig tilskudd til enhver workshop og strategiprosess. 

  • Visestatsminister, kulturminister og kunnskaps- og integreringsminister
  • Leder av Venstre
  • Stortingsrepresentant
  • Byråd for kultur og utdanning i Oslo
  • Styreleder i en rekke bedrifter og organisasjoner