Simen Rudi

Seniorrådgiver posisjonering og strategi

Simen digger å skape velfortjent synlighet og bidra til å ta posisjon på viktige områder innenfor det grønne skiftet. Gjerne med en kombinasjon av klassiske PR-tiltak, innhold, sosiale medier, topplederkommunikasjon og betalte kommunikasjonstiltak.

Han har også lang erfaring med employer branding, og er overbevist om at mange selskap har et uforløst potensial i å koble samfunnsansvar og bærekraft med dette.

Som tidligere kommunikasjonssjef i Fremtind, forsikringsselskapet til SpareBank 1 og DNB, har han jobbet mye med PR, budskapsutvikling og posisjonering på en rekke strategiske områder. Blant annet innenfor Klimatilpasning og skadeforebygging, mobilitet, sirkulær økonomi og employer branding. Han har også betydelig erfaring med medie- og krisehåndtering.

Det må nevnes at Simen har jobbet mange år i Forsvaret. Med over fire år i uniform, og erfaring fra internasjonale operasjoner, verdsetter han tydelighet og ærlighet – og viser omsorg for de rundt seg. Her høstet han også god erfaring med PR, sosiale medier, employer branding og mediehåndtering.

Han beskriver seg selv som en supersosial type, som jobber aller best i team. I tillegg elsker han å finne de gode historiene og skape nyheter som treffer blink i den strategiske målskiva.


• Kommunikasjonssjef i Fremtind, forsikringsselskapet til SpareBank 1 og DNB
• Kommunikasjonssjonsrådgiver i Forsvaret og Forsvarsmateriell
• Utdannelse fra Høgskolen i Innlandet og Handelshøyskolen BI
• Deltatt i internasjonale operasjoner, både som hundefører og presseoffiser.
• Født i 1981. Oppvokst i Lillehammer.