Malin Elida Skeie

Rådgiver analyse og strategi

Vil din bedrift posisjonere seg strategisk i det grønne skiftet og være proaktiv når det kommer til nye lover og reguleringer? Med erfaring fra kunder i en rekke ulike bransjer, deriblant finans, maritimt, fornybar energi og tech, kan Malin hjelpe deg å komme i gang med bærekraftsarbeidet eller forbedre grunnlaget. I tillegg har hun bred erfaring med digitalt design og kommunikasjon, som er sentralt når man skal kommunisere det viktige bærekraftsarbeidet til sentrale interessenter.

Malin trives aller best i tett dialog med kunden, slik at begge parter drar nytte av hverandres innsikt og kompetanse. På den måten kan vi bidra til raskere og lønnsom omstilling for din bedrift. Målet er å gjøre arbeid med bærekraft gøy og overkommelig, slik at det forankres i forretningsmodellen og kulturen i din bedrift. 

  • Prosjektleder og bærekraftsrådgiver i Design Container, et digitalt design- og kommunikasjonsbyrå
  • Fem års erfaring fra den maritime bransje, med ulike roller innen salg og markedsføring hos Wilhelmsen og Blueye Robotics
  • Bachelor i Økonomi og administrasjon (Oslo Met) og mastergrad i Strategisk markedsføringsledelse (BI/Texas A&M), samt videreutdanning i Bærekraftsøkonomi(HINN)
  • Født i 1989 og oppvokst i Groruddalen