Kristin Imingen Hansen

Art Director

Kristin er Art Director fra Westerdals og har lang erfaring med både strategisk og operativ innholdsproduksjon. Kristin er tidligere medgründer av det grønne kommunikasjons- og innholdsbyrået Artisjokk. Byrået ble grunnlagt rett før pandemien i 2020, men vokste likevel svært raskt fram til det ble kjøpt opp av Footprint i våren 2021. Før oppstarten av Artisjokk hadde Kristin en sentral rolle som inhouse Art Director i markedsavdelingen for Norrøna gjennom 6 år og har tidligere erfaring fra scenekunst, der hun i sine yngre dager utdannet seg innen moderne dans.

Superkraften til Kristin er å stille de riktige spørsmålene og alltid ha fokus på både den røde tråden og målgruppene i ethvert kommunikasjonskonsept. I tillegg er hun en Art Director med mye operativ erfaring, noe som gjør henne rå på å lede kreative prosesser eller fikse ting selv hvis det skulle oppstå uforutsette utfordringer.

Under mottoet «Et godt konsept fungererer på alle flater» har hun jobbet ut kreative løsninger for alle kanaler, men har også mye erfaring på de gode gammeldags trykk-flatene til de eksklusive anledningene der det måtte passe. Historiefortelling er hennes lidenskap og er opptatt av at markedsføring ikke skal føles som reklame, men kommunikasjon som gir mottakeren merverdi.

  • Medgründer & Creative Director i Artisjokk AS
  • Art Director i Norrøna sport AS
  • Internship New York, Grafisk design intern, RoAndCo Studio
  • Bachelorgrad i Art Direction, Westerdals Oslo ACT
  • Høyere utdanning innen moderne dans
  • Født i 1989 og oppvokst i Bodø