Henriette Ankerud

Prosjektleder og rådgiver innsikt og analyse

Henriette hjelper kunder med å sette retning for deres bærekraftsarbeid, med utgangspunkt i hvor virksomheten kan ha størst påvirkning.

Hun motiveres av kunder som erkjenner at bærekraft er mer enn risiko, og som ønsker å realisere mulighetsrommet det representerer. Hun bistår gjerne med å avdekke hvilke forretningsmuligheter som åpner seg gjennom strategisk arbeid med bærekraft, og om dette integreres i virksomhetens forretningsmodell.

Henriette har god forståelse for hvordan bærekraft samspiller med det digitale, det forretningsmessige og det menneskelige. Hun er sertifisert innenfor endringsledelse og kan bistå virksomheter med å skape engasjement og trygghet rundt den endringsprosessen som grønn omstilling representerer.

Hun er også reflektert og løsningsorientert i det hun gjør, og har en strukturert og analytisk tilnærming til arbeidsoppgaver. Hun har prosjektledererfaring fra et bredt spekter av prosjekter innen både privat og offentlig sektor. Som en selvdreven og initiativrik person med stor arbeidskapasitet sikrer Henriette fremdrift og måloppnåelse.

  • Utdannet siviløkonom ved Norges Handelshøyskole (NHH), med spesialisering i økonomisk styring og støtteprofil innenfor strategi og ledelse.
  • Henriette har et stort hjerte for sosial bærekraft, med fortid som blant annet støttekontakt og leirleder i Norges Blindeforbund.
  • Født 1994, oppvokst i Askim.