La oss snakke litt om ny nettside!

Publisert 1. april 2020

Rett før Korona-krisen traff landet, åpnet vi i Fo°tprint vår nye nettside. Siden har vi hatt fullt opp med å bistå kunder – og oss selv, i å håndtere krisen. Nå, etter to uker, er det på tide å si noen ord – og ikke minst takke noen av de som har bidratt.

Da Fo°tprint ble startet i 2016 ble det laget en nettside i full fart. Den har gjort jobben i oppstartsperioden, men viste seg mindre hensiktsmessig etterhvert som selskapet vokste.

– Det var på tide å få på plass en nettplattform som i større grad reflekterer det selskapet Fo°tprint har blitt, Vi trengte å få frem hva vi kan tilby kundene, og vi trengte større fleksibilitet og en enklere måte å publisere aktuelle saker, sier partner og administrativ leder i Fo°tprint Rune Sjøhelle

Det er designer Thomas Bull-Stark som har laget den grafiske profilen og illustrasjonene som går igjen på hele nettstedet. Ansattbildene er det for det meste fotograf John-Trygve Tollefsen som har tatt, mens vår faste IT-altmuligmann Jonathan Ibsen har vært uvurderlig som teknisk rådgiver.

– Vi vil rette en stor takk til de som har vært involvert, og kan samtidig anbefale dem til andre. De er flinke folk! sier Rune Sjøhelle.

© Footprint Consulting AS | 914 915 716 MVA