Kreativ kommunikasjon

Footprints kommunikasjonsteam hjelper deg med kommunikasjonsstrategi, kreativ konseptutvikling, innholdsmarkedsføring og innholdsproduksjon – fritt for grønnvasking.

Spørsmål? Ta kontakt med Helge Skivenes

Kommunikasjonsstrategi

En god kommunikasjonsstrategi gir det operative kommunikasjonsarbeidet de beste forutsetningene for å lykkes. Omfanget av våre kommunikasjonsstrategier tilpasses alltid etter kundens behov. Grunnelementene i vår strategiutvikling er:

  • Problemdefinisjon og segmentering av målgruppe
  • Definering av strategisk hovedbudskap og underliggende historieområder
  • Prioritering av kanaler og øvrig mediemiks
  • Stil og tone

Kreativ konseptutvikling

Konseptutvikling er den kreative prosessen hvor vi finner på noe helt nytt for å løse en gitt utfordring. Sluttresultatet er ofte et kommunikasjonsuttak i form av et budskap eller en film, men det kan også være et helt nytt produkt eller en ny tjeneste. Eller et nytt navn – eller et nytt selskap!

Innholdsmarkedsføring

Det har aldri vært lettere å nå ut med et budskap. Samtidig har det aldri vært tøffere kamp om oppmerksomheten. Effektiv innholdsmarkedsføring handler om å forvalte kommunikasjons- og innholdsstrategien slik at potensialet virkelig utløses. Det gjør vi gjennom følgende tjenester:

Innholdsproduksjon og SEO

Digital innholdsproduksjon krever mer enn en god penn – det krever kompetanse på søkemotoroptimalisering (SEO), for å sikre at innholdet som skapes både har en funksjon og at det blir sett.

Ved hjelp av våre tekstforfattere og SEO-rådgivere sørger vi for målrettet arbeid med digital innholdsproduksjon.

Film og foto

Film og foto er viktige virkemidler for å fremme ethvert kommunikasjonsuttak. Vi har både inhouse fotografer og gode samarbeidsavtaler med produksjonsselskaper for foto og film av høy kvalitet.

Webutvikling

En velfungerende nettside er avgjørende for alt digitalt kommunikasjonsarbeid. Samtidig stilles det en rekke krav til utforming av nettsider for å tilfredsstille både brukere og søkemotorer.

Vi ser hva som bør gjøres for å optimalisere din eksisterende nettside, eller bistår med å lage en ny ved hjelp av en av våre samarbeidspartnere.

Sosiale medier

Vi hjelper til med å planlegge og produsere innhold til SoMe, enten du trenger profesjonelle Linkedin-poster eller en visuelt engasjerende Instagram-feed.

Vi tilbyr også tjenester i følgende områder:

Ta kontakt for mer informasjon

Helge Skivenes

Kreativ leder

helge.skivenes@soprasteria.com