Fo°tprint vil ha deg på laget!

Publisert 5. februar 2021

Det grønne skiftet akselererer og vi trenger flere flinke folk. Fire stillinger er utlyst. En innholdskreatør for sosiale medier, en bærekraftsanalytiker og to PR/ kommunikasjonsrådgivere.

Fo°tprint Consulting er Norges eneste kommunikasjons- og rådgivingsbyrå som har spesialisert seg hundre prosent på det grønne skiftet. Våre kunder spenner fra Norges største og mest innovative selskaper til statlige virksomheter og kommuner som alle har minst ett ønske felles: Å redusere utslippene fra egen virksomhet mest mulig og belaste miljøet minst mulig.

Jobben vår i Fo°tprint er ikke bare å bidra til at denne overgangen skjer, men også at den blir mest mulig lønnsom for oppdragsgiverne våre. Hos oss driver vi ikke «grønnvasking»; selskaper uten et ekte engasjement for miljø og klima får ganske enkelt et nei fra oss. Til gjengjeld tilbyr vi seriøse kunder et unikt og bredt sammensatt kompetansemiljø i hele spekteret fra klimastrategi, klimaregnskap og produktutvikling, til strategisk kommunikasjon, kampanjer og innholdsutvikling. I Fo°tprint blir du dermed kollega med alt fra klimaøkonomer, økologer og politikere til kommunikasjonseksperter, (manus-)forfattere og til og med en vaskeekte polarfarer!

Innholdskreatør for sosiale medier ‒ klima/miljø

Elsker du å skape og produsere ideer og innhold som engasjerer folk i sosiale medier? Brenner du for klima og miljø og ønsker en jobb som faktisk bidrar til å gjøre verden til et bedre sted? Om svaret er ja og du i tillegg skriver godt, er du ett skritt nærmere drømmejobben! (Søknadsfristen er utløpt)

PR- og kommunikasjonsrådgivere klima/miljø

Vi skal ansette to kommunikasjonsrådgivere med nyhetsteft og god samfunnsforståelse. Om du kvalifiserer på disse to punktene, og i tillegg synes det er spennende å bruke dine erfaringer til å være med å løfte prosjekter som ligger lengst fremme i den grønne skiftet, da må du lese hele utlysningen på Kampanje.com. (Søknadsfristen er utløpt)

Bærekraftsanalytiker/rådgiver

Er du av typen som vet forskjellen på «taksonomi» og «taksidermi», leser bærekraftsrapporter til frokost og alltid får med deg «fem på fredag» fra klimastiftelsen? 

Vi leter etter en analytiker eller rådgiver med skarpt hode, erfaring innen arbeid med klima- og miljø og en utålmodig innstilling til farten i det grønne skiftet . For den rette kandidaten er dette drømmejobben, der du kan kombinere et brennende engasjement for klima og miljø med å videreutvikle deg som fagperson og konsulent. (Søknadsfristen er utløpt)

© Footprint Consulting AS | 914 915 716 MVA