Fire nye stillinger i Footprint

Publisert 16. september 2021

Takten i det grønne skiftet øker etterspørselen etter klima- og klimakommunikasjonskompetanse. Derfor trenger vi å styrke laget ytterligere! Vi leter etter både en bærekraftrådgiver og en politisk rådgiver til, vi trenger ytterligere en PR-rådgiver og en konseptutvikler/designer til vårt kreative innholdsteam.

Felles for alle i Footprint er at vi jobber for raskere, lønnsom grønn omstilling.
Foto: Yngve Vogt/UiO

Felles for alle i Footprint er at vi jobber for raskere, lønnsom omstilling. Hos oss kan du kombinere et brennende engasjement for klima og bærekraft med bistand til selskaper og myndigheter som står først i omstillingskøen.

Vi tilbyr noe ingen andre byråer kan på egen kjøl: Å bistå kundene våre hele veien fra klimaregnskap/-planlegging, modenhetsanalyser og bærekraftstrategier til effektiv og treffsikker kommunikasjon til både markedet og folk flest. Det har gitt oss et sammensatt og unikt miljø, som kombinerer alt fra klimaspesialiserte ingeniører og økonomer til forfattere og kreative innholds- og kampanjeprodusenter. Til alt overmål har vi også en ekte polarfarer ombord!

Sammen har vi skapt en uformell og inkluderende kultur med svært bred kompetanse, mye humør og en sterk pådrivervilje. Nå trenger vi altså ytterligere fire medarbeidere som ønsker å bidra til å utvikle oss og oppdragsgiverne våre videre – aller helst så vi bidrar til 1,5-gradersmålet. Om du har lyst til å bli en av oss, bør du være sosial og serviceinnstilt av natur, trives med å jobbe på mange prosjekter samtidig og kunne omstille deg raskt. Du verdsetter variasjon i arbeidsdagen og gyver løs på både små og store oppgaver.

Bærekraftrådgiver

Ønsker du deg en arbeidshverdag hvor du får jobbe med det som virkelig teller, sammen med kunder som virkelig vil noe? Som bærekraftrådgiver i Footprint vil du inngå i et dedikert og humørfylt team som gjør nettopp det.

Sentrale oppgaver

Spesielle kvalifikasjoner

Politisk rådgiver

Vil du være med å utvikle Norges råeste grønne politiske rådgivningsmiljø? Vi søker deg med strategisk forståelse og erfaring fra arbeid med kommunikasjon og politikkutvikling. Du har god kjennskap til de politiske prosessene og forstår hvordan næringsliv, offentlig sektor og sivilsamfunnet påvirkes. Du har evnen til å kommunisere, engasjere og produsere – uavhengig av partibakgrunn. 

Sentrale oppgaver

Spesielle kvalifikasjoner 

Kommunikasjonsrådgiver

Lyst til å gi råd til noen av landets største selskaper og viktigste toppledere, de som virkelig både kan og bør ta på seg ledertrøya i det grønne skiftet? Er du i tillegg interessert i å være en del av et miljø som er en garantist mot grønnvasking? Les videre.

Sentrale oppgaver

Spesielle kvalifikasjoner

Konseptutvikler/designer

Vi har en rekke oppdragsgivere med et oppriktig engasjement i det grønne skiftet og 1,5-gradersmålet. De fortjener å bli sett, hørt og bli en av de ledestjernene samfunnet trenger. Hos oss vil du gå inn i et innholds-/kampanjeteam med AD og tre andre høyst kvalifiserte medarbeidere.

Sentrale oppgaver

Spesielle kvalifikasjoner

Generelle kvalifikasjoner

Vi tilbyr deg

Søknadsfrist: 11. oktober.

Tiltredelse: snarest

Kort søknad og CV merkes med stillingen du er interessert i og sendes på epost til byråleder Øyvind Vederhus, okv@footprint.no

© Footprint Consulting AS | 914 915 716 MVA