Dobler veksten med oppkjøp av innholdsbyrået Artisjokk

Publisert 25. august 2021

– Med det miljø- og klimafokuserte innholdsbyrået Artisjokk om bord leverer vi nå høykvalitets tjenester i hele bærekraftsspekteret.

Foto: John Trygve Tollefsen/Footprint

Innholdsbyrået Artisjokk består av Iselin Næss og Kristin Imingen Hansen som startet opp måneden før pandemien slo til i 2020.

Med fusjonen vil byrået nå levere tjenester innenfor risiko- og modenhetsanalyser, klimaplan, bærekraftstrategier, markedsposisjonering, politisk rådgiving, PR-tjenester og innholdsproduksjon.

– Det har vært en utrolig morsom tid, der vi har fått bryne oss på alt fra salg av mer miljøvennlig oppvasksåpe for Orkla til internasjonale klimakampanjer for Regnskogfondet. Samtidig ser vi at flere av kundene våre trenger mer ekspertise enn det vi isolert sett kan tilby, og dermed er en sammenslåing med Footprint både helt naturlig og svært spennende. Vi føler vi har nådd en ny milepæl og gleder oss stort, sier Næss og Imingen Hansen.

Footprint slo tidligere omsetningsrekorder i juni og oppdragsmengden for høsten ser svært lovende ut for de nå 17 medarbeiderne.

© Footprint Consulting AS | 914 915 716 MVA