Bli en del av den grønne lobbyen!

24. mai inviterer Footprint til lobbykurs med Trine Skei Grande, for utvalgte unge grønne aksjonister. Her vil dere lære hvordan du utvikler en effektiv politisk strategi, hvordan du forbereder organisasjonen din til politiske samtaler og møter, hva dere bør si – og ikke minst – hva dere ikke bør si eller gjøre.

Footprint inviterer til lobbykurs 24. mai med Trine Skei Grande

Frem mot 2030 skal myndighetene halvere klimautslippene. Det er en gigantisk oppgave som krever store endringer i rammevilkår, regelverk, avgifter og finansieringsordning. På klima- og miljøfeltet skal mye ny politikk utvikles.

Kampen er allerede i gang, og både interessene og motsetningene er sterke. Som samfunn har vi alt å tjene på at ungdomsorganisasjonene får tilgang til samme strategiske innsikt som andre aktører kan kjøpe.

Derfor inviterer vi et knippe organisasjoner til et eksklusivt grønt lobbykurs. Bli med når Trine Skei Grande og resten av Footprints politiske avdeling deler av sin innsikt og erfaring.

Vi har allerede gitt noen plasser til organisasjonene som tradisjonelt definerer seg som en del av den grønne lobbyen. Men vi har plass til noen flere! 

Send oss en kort beskrivelse av hvorfor akkurat du eller din organisasjon vil være med til tsg@footprint.no

  • Tid: tirsdag 24. mai 2022
  • Klokka: 17:00
  • Sted: Hos Footprint / Stortingsgata 2
  • Servering: Grønne wraps

Ta kontakt

Trine Skei Grande

Rådgiver politikk og samfunn

trine-skei.grande@soprasteria.com