Aktuelt

Vil kickstarte den klimapolitiske høsten

– Dugnadsinnsatsen som vi har sett i forbindelse med korona viser at hele samfunnet kan jobbe sammen for å løse problemer. Det vil også være avgjørende for å løse klimautfordringene, sa ordfører i Oslo, Marianne Borgen da hun erklærte Grønn digital Arendalsuke for åpnet mandag morgen.

Arendalsuka inntar Oslo

Det blir stille i Pollen i Arendal neste uke, men det betyr ikke at de viktige debattene og engasjementet fra Arendalsuka uteblir. Mandag morgen åpner Grønn digital Arendalsuke i det nye Klimahuset i Oslo.

La oss snakke litt om ny nettside!

Rett før Korona-krisen traff landet, åpnet vi i Fo°tprint vår nye nettside. Siden har vi hatt fullt opp med å bistå kunder – og oss selv, i å håndtere krisen. Nå, etter to uker, er det på tide å si noen ord – og ikke minst takke noen av de som har bidratt.

Trenger du Korona-hjelp?

Klima er ikke den saken som står øverst på agendaen nå. Mange organisasjoner er på vei inn i en unntakslignende tilstand av ukjent varighet.  Akkurat nå er det tilfeldighetene som styrer hvem som rammes og i hvilken grad, enten man er en kommune som Frosta eller et selskap som Fo°tprint.

Hva gjør en liten bedrift når Korona rammer?

Mange bedrifter diskuterer nå hvilke tiltak de skal foreta seg nå når spredningen av Korona-viruset har kommet i det myndighetene kaller en ny fase. Tiltak skal bidra til å begrense smitte og beskytte risikogrupper og ivareta driften i selskapet. 

Fo°tprint utvider partnerskapet

Tord Dale, Tobias Thorleifsson og Rune Kibsgaard Sjøhelle er nye partnere i Fo°tprint Consulting og går inn i et partnerskap sammen med de to gründerne Beate Nossum og Christopher Mortensen.

Fo°tprint er gasellebedrift

Jippiii! Fo°tprint-sjef Beate Nossum er rett og slett litt stolt! Denne uken kom det synlige beviset på at Fo°tprint er en Gaselle-bedrift, fra Dagens Næringsliv og Bisnode Norge. Det var et av målene vi satte oss da vi startet opp for snart fire år siden. Mål for 2020: sørge for at enda flere bedrifter bidrar […]

To stjernerådgivere til Fo°tprint

Norsk næringsliv går foran i det grønne skiftet. Derfor trenger de rådgivere med spisset klimakompetanse. Det får de når de møter våre to nye stjernerådgivere: Benedicte Brinchmann Eie og Adrian Falck.

Det er på tide å tenke Arendalsuka

Det er bare noen få måneder siden den siste debatten under Arendalsuka 2019, og det gledet oss i Fo°tprint å observere at klima sto høyere på agendaen enn noen gang. Vi hjelper deg gjerne med neste års arrangement.

Hjelp, vi flyr!

Flyskammen siger innover oss som varmebølgen i Trøndelag. Men det hjelper ikke at verken Adressa-kommentator Harry Tiller eller vi andre skammer oss når vi flyr flyr. Les Beate Nossums Adresseavisen-innlegg.

Ungdommens råskap

Skolestreiken er starten på et generasjonsopprør mot «business as usual». Les Beate Nossums VG-innlegg.

Electric vehicle charging station

Kampen om elbilistene

Mangelen på elbiler er i ferd med å snu personbilmarkedet på hodet. Morgendagens bransjevinnere er de som vinner ventelistene. Les Christopher Mortensens DN-innlegg.

I grøfta med rosa traktor

Stadig flere bedrifter har forstått at varige merkevarer ikke kan bygges på rosa traktorer, men må skje med ekte samfunnsengasjement. Det er en suksessoppskrift for både sak og bedrift. Les Christopher Mortensens DN-innlegg.

Fra Sigla og Zero til Fo°tprint

Rett fra Zero og Sigla til løvens hule: Bastian Engelsen Klunde, analytiker og seniorrådgiver, får varm velkomst av Fo°tprintsjefene Beate Nossum og Christopher Mortensen.

NHO-rådgiver til Fo°tprint

Rune Sjøhelle forlater NHO for å bli rådgiver i Fo°tprint. Han sier til Kampanje at han er begeistret for forretningsideen til selskapet.

© Footprint Consulting AS | 914 915 716 MVA